+ 45 53 58 19 04

Anbefalinger

Anbefalinger

 • Stefan Roos Meggele Vanløse, DK 2 Anmeldelser


  27/02/2014 5:33pm

  Køreskole med glade kunder!
  Jeg underviser i Førstehjælp på mange køreskoler, dog er Top Gear Trafik en af de få køreskoler i københavn hvor jeg ofte høre positiv feedback fra eleverne.
  Så skal du erhverve dig et kørekort sikkert og effektivt, så tøv ikke med at ta´ kontakt til skolen, du vil helt sikkert blive mødt med åbne arme :)

  Jeg kan kun varmt anbefale Top Gear Trafik !

  KØR PÆNT DER UDE :)

 • Claus Laustsen København, DK


  27/02/2014 5:32pm

  God stemning og fleksibilitet!
  Jeg har taget motorcykelkørekort hos Christopher, og på trods af nogle enkelte aflysninger pga. snevejret, så tog det 7 uger fra jeg startede til jeg stod med kortet, uden at det er gået meget ud over mit arbejde.

  Det har været et rigtig fint forløb med en afslappet og behagelig tilgang til både undervisning og praktiske opgaver, som planlægning, betaling osv.

  Jeg vil anbefale Topgear til alle andre - konkurrencedygtige priser og jeg har udelukkende mødt rigtig imødekommende og venlige kørelærere på skolen.

 • Brian Jensen 4 Anmeldelser


  27/02/2014 5:31pm

  Kvalitet og fleksibilitet til god pris!
  Har lige fået mit MC kort på under 2 måneder, hvor jeg endda selv har forsinket processen. Jeg valgte TopGeartrafik grundet fleksibiliteten i både teori og køretimer, og Christopher har præsteret at få det tilpasset mit komplekse skema. God uformel stemning med plads og tid til sjov undervejs. Klar anbefaling herfra!

 • Jette Tina Nielsen Vanløse, DK


  27/02/2014 5:31pm

  God køreskole med en perfekt kørelærer.
  Jeg kan til hver en tid anbefale top gear køreskole, eneste minus er info mødet.Der gør man ikke opmærksom på at hvis, man har en sygdom, så den skal igennem embedslægen, tager det 3 mdr ekstra, Men var det blevet oplyst fra Christoffer ved info mødet, havde jeg kunnet komme hurtigere igennem, lidt rod med hvem jeg skulle have som kørelære, måtte selv ringe rundt til de forskellige. MEN så var jeg så heldig at få Emrah. Han er fantastisk dygtig, Meget rolig og nem at tale med, overholder alle aftaler og gør virkelig alt hvad han kan for at hjælpe, Han vil også være perfekt hvis du er lidt nervøs. Hvis jeg kunne give Emrah 10 stjerner så ville han få det. men den 5 stjerne er til ham personligt. Vil til enhver tid anbefale Emrah. Han er bare helt fantastisk.

 • Christian Hammer 4 Anmeldelser


  27/02/2014 5:30pm

  Seriøs og professionel undervisning.
  Da jeg skulle til orienterende køreprøve faldt valget på køreskole på TopGearTrafik. Indrømmet var det i første omgang en god blanding af pris og beliggenhed, der gjorde at jeg valgte TopGearTrafik, men efter at have køre de fornødne udnervisningstimer med Christopher, har jeg været rigtig glad for, at valgte faldt på netop hans køreskole.
  Christopher er seriøs, grundig og behagelig, hvilket sammen med hans gode overblik over papirgangene, gav et professionelt indtryk.

  Tak for nogle gode undervisningstimer :)

Skriv din kommentar