+ 45 53 58 19 04

Anbefalinger

Anbefalinger

 • Jakob Petersen 2 Anmeldelser


  27/02/2014 5:30pm

  MC kort - Hurtigt og nemt
  Efter lidt tids research på nettet faldt valget på TopGearTrafik bl.a. pga. pris og beliggenhed - Køretimer bliver aftalt sammen med Christopher og de andre elever, og teori undervisningen er meget fleksibelt - desuden fås hele pakken til en konkurrencedygtig pris. 2mdr efter dagen for tilmelding havde jeg kortet, endda med en uges selvforskyldt forsinkelse.

 • Jonas Benner Bendtsen Vanløse, DK


  27/02/2014 5:29pm

  Super
  Kan anbefale topgeartrafik til alle, der er kørelære til enhver alder, og jeg var så heldig at få Emrah. Emrah er en rigtig god kørelærer fordi: han er helt rolig, hvis man laver en fejl, ikke noget med at råbe, altid i godt humør overholder alle aftaler, og så er han rigtig god til at forklare alle de ting man kommer igennem. Kom igennem alt praktisk og teoretisk undervisning utrolig hurtigt og bestod teoriprøven første gang med 2 fejl og bestod køreprøven første gang :-)

 • Cathrine Schultz-Mikkelsen


  27/02/2014 5:29pm

  Super god køreskole
  Tog mit kørekort hos topgeartrafik og bestod første gang, både teori- og køreprøve. Jeg mødte udelukkende rare og kompetente mennesker og havde en suveræn kørelærer i Søren. Det var nemt og lige til at planlægge køretimerne, så det passede ind i mit skema.
  Det var rart at man selv kunne planlægge sine teoritimer, om det bedst passede at tage dem i Vanløse eller i Brønshøj. Teorien er net-baseret, hvilket jeg finder rimelig genialt, lige bortset fra at forbindelsen til tider kunne være dårlig, men det var sjældent og kom hurtigt op at køre igen.
  Så alt i alt et rigtig rigtig godt forløb og bestemt anbefalelses værdigt til alle der skal tage kørekort :)

 • Emilie


  27/02/2014 5:28pm

  Super
  Jeg har fået mit kørekort hos topgeartrafik jeg vil helt klar anbefale topgeartrafik....jeg havde emrah som er en super kørelære.altid i godt humør,smillende og meget tålmodig..fleksibilite har de hos topgeartrafik,i forhold til planlægning af kørelektioner....super

 • Simon Lund Jørgensen Rødovre, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:27pm

  Fantastisk fleksibilitet!
  Jeg har været super glad for at gå på Top Gear Trafik. Forløbet har været meget afslappende og med en god fleksibilitet som var en af de vigtigste ting for mig. Jeg kan kun sige positive ting om Top Gear.

Skriv din kommentar