+ 45 53 58 19 04

Anbefalinger

Anbefalinger

 • Line Maria Bonde Rødovre, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:18pm

  Bestod første gang
  Jeg tog mit kørekort hos TopGear og var lige omkring 3 måneder om det. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang - hvilket jeg mener må betyde at jeg har haft en god kørelærer.
  Det er rart, at teorien ikke er fastlagt i 'teoritimer' som man skal komme til for at kunne følge med holdet, men at man kan komme til teori, når det lige passer ind i ens eget skema og så tilrettelægge køretimer derefter.
  Alt i alt en rigtig god køreskole

 • Cherie Maria Persson Vanløse, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:15pm

  Over alt forventning.
  Jeg var så heldig at have Lars Olsen som Kørelære, han var super til at forklare sig og gøre selv det "kedelig" sjovt og nemt at forstå.. Kun ros her fra til topgeartrafik..

 • Astrid Marie Eske Faaborg Copenhagen, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:14pm

  En rigtig god køreskole og nogle rigtig gode kørelærere!
  Jeg syntes topgeartrafik køreskole var en rigtig god køreskole! Jeg havde en rigtig god kørelærer der hed Lars, som var rigtig god til at lære mig hvordan man kører godt og sikkert. Udover det var han rigtig flink, og han gjorde det en fornøjelse at tage køretimer.
  Jeg vil helt klart anbefale køreskolen til alle der vil igang med at tage kørekort, da der altid er nogle der kan hjælpe hvis du er i tvivl om noget eller hvis du har brug for hjælp til fx teoriundervisningen.
  Generelt en super god køreskole!

Skriv din kommentar