+ 45 53 58 19 04

Anbefalinger

Anbefalinger

 • Ann - Sofie Bonde Jensen 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:20pm

  Bestod teori og køreprøve 1. gang
  Jeg har kun stor ros til TopGearTrafik
  Det er en køreskole med enormt søde og dygtige kørelærere, som altid er behjælpelige hvis man har spørgsmål til teoriundervisningen
  Jeg bestod både min teori- og køreprøve i første hug, og dette på under 3 måneder.
  Jeg fik tildelt Lars som er en enormt dygtig og grundig kørelærer, og jeg har fra dag 1 følt mig 100% tryg ved at begive mig ud i trafikken med ham ved siden af. Det har altid været hyggeligt, da der både var seriøsitet under kørslen, men også altid plads til hyggesnak før og efter.

 • . Mikkel 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:19pm

  Super køreskole!!!!!!!
  Har generhvervet mit kørekort hos topgear
  Og har virkelig været glad for den gode service.
  Gode kørelære og meget professionelle.
  Mange tak for nu

 • Line Maria Bonde Rødovre, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:18pm

  Bestod første gang
  Jeg tog mit kørekort hos TopGear og var lige omkring 3 måneder om det. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang - hvilket jeg mener må betyde at jeg har haft en god kørelærer.
  Det er rart, at teorien ikke er fastlagt i 'teoritimer' som man skal komme til for at kunne følge med holdet, men at man kan komme til teori, når det lige passer ind i ens eget skema og så tilrettelægge køretimer derefter.
  Alt i alt en rigtig god køreskole

 • Cherie Maria Persson Vanløse, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:15pm

  Over alt forventning.
  Jeg var så heldig at have Lars Olsen som Kørelære, han var super til at forklare sig og gøre selv det "kedelig" sjovt og nemt at forstå.. Kun ros her fra til topgeartrafik..

 • Astrid Marie Eske Faaborg Copenhagen, DK 1 Anmeldelse


  27/02/2014 5:14pm

  En rigtig god køreskole og nogle rigtig gode kørelærere!
  Jeg syntes topgeartrafik køreskole var en rigtig god køreskole! Jeg havde en rigtig god kørelærer der hed Lars, som var rigtig god til at lære mig hvordan man kører godt og sikkert. Udover det var han rigtig flink, og han gjorde det en fornøjelse at tage køretimer.
  Jeg vil helt klart anbefale køreskolen til alle der vil igang med at tage kørekort, da der altid er nogle der kan hjælpe hvis du er i tvivl om noget eller hvis du har brug for hjælp til fx teoriundervisningen.
  Generelt en super god køreskole!

Skriv din kommentar