Phone

+ 45 53 58 19 04

Cookie- og persondatapolitik

Ved at benytte TopGearTrafik Køreskole accepterer du, at vi ligesom så mange andre hjemmesider bruger cookies.

Vores kontaktinformationer:

TopGearTrafik KØRESKOLE

Jernbane Álle 7

2720 Vanløse

Telefon: + 45 53 58 19 04

E-MAIL:

kontor@topgeartrafik.dk

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille smule tekst, som en hjemmeside sender og lagrer på den besøgende computer, så diverse oplysninger gemmes til næste gang, computeren besøger hjemmesiden. Såkaldte "førstepartscookies" er cookies der lagres af den enhed der styrer domænet hvor disses cookies lagres. TopGearTrafik´s egne cookies er altså "førstepartscookies". I de tilfælde hvor vi tillader andre at lagre cookies på vores website vil dette være såkaldte "tredjepartscookies".

Nødvendige cookies:

Vi benytter cookies, der er teknisk nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, så du kan bevæge dig rundt og bruge hjemmesidens funktioner. Du behøver ikke godkende denne type cookies, da de er nødvendige for, at du kan bruge hjemmesiden. Herunder bruger vi en cookie, til at huske din samtykke til brugen af cookies.

Analytiske cookies:

Vi anvender cookies til at få indblik i hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden. Det betyder, at vi kan lære hvad der fungerer og ikke fungerer så vi kan optimere og forbedre vores website.

Vi anvender oplysningerne til at forbedre hjemmesidens tekniske ydeevne, til at forbedre din oplevelse på webstedet, for bedre at skræddersy hjemmesiden til dine præferencer og behov, og for at gøre hjemmesiden lettere at bruge. Google Analytics indsamler den IP-adresse som du tildeles ved dagen for besøget på hjemmesiden.

TopGearTrafik Køreskole kombinerer ikke oplysninger indsamlet ved hjælp af Google Analytics med andre personlige data. Googles mulighed for at bruge og dele de oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside som indsamles af Google Analytics, reguleres af Google Analytics vilkår og betingelser, der findes på http://www.google.com/analytics/terms/us.html og Googles privatlivspolitik placeret på http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Vi har også tredjeparts cookies - herunder fra Facebook og Youtube i forbindelse med visning af youtubevideo og facebook vinduet.

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Persondatabeskyttelse samt sikkerhed på vores hjemmeside betyder rigtig meget for TopGearTrafik Køreskolen. Derfor for at give vores kunder høj sikkerhed og beskyttelse i form af et SSL certifikat. Dets primære funktion er at kryptere information imellem afsender og modtager, f.eks. under en online handel eller download af personlige oplysninger fra en webside. Læs mere her om SSL certifikat.

Indsamling af personlige oplysninger
Når du tilmelder dig hos TopGearTrafik Køreskole – f. eks. køreundervisning eller når du udfylder vores kontaktskema – bliver dine kontaktdata brugt til at besvare din henvendelse. Vi benytter evt. oplysningerne til at kontakte nuværende og tidligere kunder med gode tilbud.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?
Når du registrerer dig hos TopGearTrafik Køreskole med information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, gemmer vi oplysningerne i op til fem år. Derefter slettes alle personoplysninger.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos TopGearTrafik Køreskole, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol.TopGearTrafik Køreskole giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Hvad bruger vi oplysningerne til?
TopGearTrafik Køreskole benytter dine personlige oplysninger til at kontakte dig, hvis vi har brug for din tilbagemelding omkring et overstået undervisningsforløb hos os eller eventuelt når vi har et tilbud, der kan interessere dig. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt.

Slette eller ændre i personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger TopGearTrafik Køreskole har registreret om dig, ved at skrive til kontor@topgeartrafik.dk . Du har ifølge persondataloven ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger rettet eller fjernet, ligesom du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage.